0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinavondan rimel ve parfüm geldi . bana da geldi ikisi de beklemiyordum bi kere başında katılmıstım sadece yanlışlık olamaz kargoda çünkü avon faturasıyla yolluyo içinde sevindim yaniihangi kargo ile geldi? yurtiçi ist/maltepe
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinavondan rimel ve parfüm geldi . bana da geldi ikisi de beklemiyordum bi kere başında katılmıstım sadece yanlışlık olamaz kargoda çünkü avon faturasıyla yolluyo içinde sevindim yaniihangi kargo ile geldi?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinavondan rimel ve parfüm geldi . bana da geldi ikisi de beklemiyordum bi kere başında katılmıstım sadece yanlışlık olamaz kargoda çünkü avon faturasıyla yolluyo içinde sevindim yanii
avondan rimel ve parfüm geldi .
çarşamba günü tatil başlıyor..bayramda getirmezler umarım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinavondan rimel ve parfüm geldi . bana da geldi ikisi de beklemiyordum bi kere başında katılmıstım sadece yanlışlık olamaz kargoda çünkü avon faturasıyla yolluyo içinde sevindim yaniihangi kargo ile geldi? yurtiçi ist/maltepetahminden yarışmasından geldi dimi? bi de farketmiyor mu tüm kazananlara parfüm + rimel mi göndermişler..inşallah öyledir?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinavondan rimel ve parfüm geldi . güle güle kullanın..banada gelir diye bekledim bugün ama gelmedi siz hangi şehirdesiniz?balıkesir tşkr ederim sizde güle güle kullanın.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinavondan rimel ve parfüm geldi . güle güle kullanın..banada gelir diye bekledim bugün ama gelmedi siz hangi şehirdesiniz?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinavondan rimel ve parfüm geldi . bana da geldi ikisi de beklemiyordum bi kere başında katılmıstım sadece yanlışlık olamaz kargoda çünkü avon faturasıyla yolluyo içinde sevindim yaniihangi kargo ile geldi? yurtiçi ist/maltepetahminden yarışmasından geldi dimi? bi de farketmiyor mu tüm kazananlara parfüm + rimel mi göndermişler..inşallah öyledir? şu anki yarışması ne ise ona katıldım sadece sanırım oradan gönderildi city ruch parfüm ve super drama mascara dün geldi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinavondan rimel ve parfüm geldi . bana da geldi ikisi de beklemiyordum bi kere başında katılmıstım sadece yanlışlık olamaz kargoda çünkü avon faturasıyla yolluyo içinde sevindim yaniihangi kargo ile geldi? yurtiçi ist/maltepetahminden yarışmasından geldi dimi? bi de farketmiyor mu tüm kazananlara parfüm + rimel mi göndermişler..inşallah öyledir? şu anki yarışması ne ise ona katıldım sadece sanırım oradan gönderildi city ruch parfüm ve super drama mascara dün geldianladım canım ozaman seninkiler avon1 numaradan geldi..şu her gün sabah saat 10 da katıldığımız.çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için..bakalım ordanda kazanmıştım inşallah bayram olmadan gelir.