Lancome göz kalemi yurtiçi kargo ve Tuzla belediyesinden kazandığım satranç takımı.Aras kargo
Birazdan ikisinide almaya gidicem
organicum geldibir bebek şampoo
1 de bizim için saç kremi 
toplam fiyatı 50 lira
golden rose oje kazanmışım vede dün bayan sepeti takım geldi 
organicium adres teyidi için aramış mıydı?
evet cnm aramıştı formdan 1 gün sonra
bekle bekle aranmayınca arayıp sordum mail göndermiştiniz kazandınız dediniz dönmediniz dedim adres falan teyidi aldıkları halde ilk yüzde değilsiniz dediler çok sinir oldum madem niye kazandın diye mail gönderdilerse bende sevinmiştim bebeğime şampuan geliyo diye çoooook sinir oldum

(((((
best westernden parfum kazandim
alış veriş yaptığım markette mutfak havlusu hediye ettiler
tt çocuk hediyesi gelen var mı?
Lancome göz kalemi yurtiçi kargo ve Tuzla belediyesinden kazandığım satranç takımı.Aras kargo
Tuzla Belediyesi adrese yolluyor muydu? Hani belediyeden gidip alınacak demişlerdi?
Tuzla Belediyesi adrese yolluyor muydu? Hani belediyeden gidip alınacak demişlerdi?
Ben avrupa yakasında oturuyorum.Tuzla belediyesine gidemeyeceğim için rica ettim adresime gönderdiler.
Arkadaşlar kargolarımı almaya gittim.Ama sonuç hüsran.Tuzla belediyesi laptop çantasına benzer bişey göndermiş.İçinde Fincan (kırılmış) , usb, 1 milyoncularda satılan çerçevelerden, defter , masa saati gibi ıvır zıvır şeyler.Ayrıca satranç takım ıda veriyorlardı göndermemişler.Unutmuşlar güya onuda göndereceklermiş.Üstüne üstlük 9,50-TL kargo ücreti ödedim.Eğer eviniz yakın değilse yarışmaya katılmayın derim.Kargo ücretine deymez bence.Lancome dan gelen de göz kalemi değilmiş.7 ml serummuş
parex hediye paketi kazandım