bu Stuftan kazananlara hediyeleri ne zaman gelecek bilen var mı?
Nezaket hanımcım bırı 3 dıgerı 4 dıgerı de 6...annemler gelene kadar bır halı,4-5 havlu,2 perde gıttı...halı yıkamaya gonderıldı,havlular makınede 2 kere yıkandı,perdelerın su an akıbıyetını bılemıyorum o lekeler tahmınen cıkmaz
[/quote] allah kolaylık versin canım bende 1 tane ama10 cocuğa bedeldir zıpırlıkta anlıyorum ne halde olduğunu
şu topla şampuandan gelmiş annem topmu oynican diyo ben gelene kadar sen oyna gelincede ben oyniyim dedim bende
Nezaket hanımcım bırı 3 dıgerı 4 dıgerı de 6...annemler gelene kadar bır halı,4-5 havlu,2 perde gıttı...halı yıkamaya gonderıldı,havlular makınede 2 kere yıkandı,perdelerın su an akıbıyetını bılemıyorum o lekeler tahmınen cıkmaz
[/quote]
bende ewin eşyalarını değiştirmek istyorudum banada bir ara gelseniz
taze taze tucano'dan ipad2 kılıfı kazandım

Yiğit Erol'dan kitap geldi
Büssürü şey geldi bu gün ama benim en çok sevindiren TEB den gelen mauslar oldu..

Koş Smarti'den kazandığımız mauslar eskimişti.Tam zamanında yetişti TEB.
Resmi internetten aldım..Üşendim resim çekmeye..Ama aynısının tıpkısı bize gelenler.

İçinden cetvel çıkmadı sadece,, TEB'in duvarına yazıcam cetvelimi neden göndermediniz diye.
ınternet cafe ıcınde radyo arayan tek canlıyım
doğadandan kazandığım hediyeler geldi,meşe palamudu tohumları geldi,nıvea geldi,domınos pızza geldi,trendyoldan ayakkabı geldi aklımda kalan bunlar