0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yılmaz Ödil den kitabm geldi hem imzalamıss hem "Hayata hep gülümseyerek bakmanız dileğiyle " yazmıss ck sevndmmmmmm İki köpük boya geldi3 de Elidor sampuan kazanmsmmm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYılmaz Ödil den kitabm geldi hem imzalamıss hem "Hayata hep gülümseyerek bakmanız dileğiyle " yazmıss ck sevndmmmmmm İki köpük boya geldi3 de Elidor sampuan kazanmsmmm Tebrikler hepsinii güle güle kullan canımm Bende dört gözle kitabımı bekliyorum yaa hangi kargoyla geldi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYılmaz Ödil den kitabm geldi hem imzalamıss hem "Hayata hep gülümseyerek bakmanız dileğiyle " yazmıss ck sevndmmmmmm İki köpük boya geldi3 de Elidor sampuan kazanmsmmm Tebrikler hepsinii güle güle kullan canımm Bende dört gözle kitabımı bekliyorum yaa hangi kargoyla geldi Aras canım bakalm sana ne yazms
geleblr bie 8 e kadr geliolar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhani şu ecinin internet sitesinden gelmişti ya arkadaşlar..sürat kargoyu aradım benim adıma yook o formu doldurup da gelmeyen var mı?bende doldurmuştum gelmedi bana da..
hani şu ecinin internet sitesinden gelmişti ya arkadaşlar..sürat kargoyu aradım benim adıma yook o formu doldurup da gelmeyen var mı?