0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
özsütten yarım kilo dondurma kazandım rakip tanımamaya başladım bu yarışmada mütevazi olamayacağım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinözsütten yarım kilo dondurma kazandım rakip tanımamaya başladım bu yarışmada mütevazi olamayacağım ben baktm bişey anlamadm kapattım afiyet olsun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinözsütten yarım kilo dondurma kazandım rakip tanımamaya başladım bu yarışmada mütevazi olamayacağım ben katılmıyorum artık ondan olmasın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinözsütten yarım kilo dondurma kazandım rakip tanımamaya başladım bu yarışmada mütevazi olamayacağım ben baktm bişey anlamadm kapattım afiyet olsun bu benim kaçıncı sayısını bilmiyorum teşekkür ederim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinözsütten yarım kilo dondurma kazandım rakip tanımamaya başladım bu yarışmada mütevazi olamayacağım ben katılmıyorum artık ondan olmasın kapışalım mı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinözsütten yarım kilo dondurma kazandım rakip tanımamaya başladım bu yarışmada mütevazi olamayacağım ben katılmıyorum artık ondan olmasın kapışalım mı eliniz değmişken banada kazanın ben beceriksizim o konudaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinözsütten yarım kilo dondurma kazandım rakip tanımamaya başladım bu yarışmada mütevazi olamayacağım ben baktm bişey anlamadm kapattım afiyet olsun bu benim kaçıncı sayısını bilmiyorum teşekkür ederim ben cepten girdigim icin ozsut web sayfasindaki ipuclarina bakamadim sayfayi yenileyip cevabin yazildigini gorunce de ugrasmadim soyisimden simge oldugunu anladim afiyet olsun gercekten hakkettin en sevdigim yarisma tarzi hakkinla bileginle zekanla kazanmak