0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana da geldi simdi fruttare'nin sayfasina yazdim ve tekrar mail yollayacagim sanirim 4. mailim neden
bana da geldi simdi fruttare'nin sayfasina yazdim ve tekrar mail yollayacagim sanirim 4. mailim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana da geldi simdi fruttare'nin sayfasina yazdim ve tekrar mail yollayacagim sanirim 4. mailim neden geldiyse neden hakkaten ben de merak ettim içinde çeşit mi yoktu simdi duzelttim "gelmedi"
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana da geldi simdi fruttare'nin sayfasina yazdim ve tekrar mail yollayacagim sanirim 4. mailim neden geldiyse neden hakkaten ben de merak ettim içinde çeşit mi yoktu
sözten yorumlarına kopuyorum yaa ayrıca tesekkürler sayende kazandıgım da gitmiş
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsözten yorumlarına kopuyorum yaa ayrıca tesekkürler sayende kazandıgım da gitmiş hımm o zaman gitmeyenlere de sıra gelir size gönderdigim en son gönderdigim maillerdendi
ösymden kırtasiye seti kazandım
az once Ismaıl amca bıze geldı...bana bır kutu dolusu kozmetık getırdı...kazandıklarını yanı...bunları dedı ömrunde hıc makyaj yapmamıs kısılere vermek ıstıyorum dedı...ben anlamam sen halledersın dedı...bende tatıl donusunde Polatlı dakı sezonluk bayan ıscılere goturecegım...onlara aylar oncesınde ayna dagıtmıstık ne kadar mutlu olmuslardı...bızler ıcın ruj kazanınca bıle umursamıyoruz bazen daha fazlasını ıstıyoruz oysa onlar ıcın...Allah yardımcıları olsun...böburlenmek ıcın soylemedım,sızlere anlatmak ıstedım...not:boylece Ismaıl amcanın ben olmadıgım da barız ortaya cıkmıs oldu
tebrikler calculus güzel set kazanmıssın