0 Üye ve 75 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhani şu ecinin internet sitesinden gelmişti ya arkadaşlar..sürat kargoyu aradım benim adıma yook o formu doldurup da gelmeyen var mı?bende doldurmuştum gelmedi bana da..avondan mail hemen mi geldi ecrim?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhani şu ecinin internet sitesinden gelmişti ya arkadaşlar..sürat kargoyu aradım benim adıma yook o formu doldurup da gelmeyen var mı?bende doldurmuştum gelmedi bana da..
hani şu ecinin internet sitesinden gelmişti ya arkadaşlar..sürat kargoyu aradım benim adıma yook o formu doldurup da gelmeyen var mı?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingeleblr bie 8 e kadr geliolar o zaman ben çıktığımda kesinn gelirler
geleblr bie 8 e kadr geliolar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingeleblr bie 8 e kadr geliolar o zaman ben çıktığımda kesinn gelirler 15-20 dakika evden çıktım markete gidip geldim ve tam tahmin ettiğim gibi o aralıkta gelmişlerr ooofff of bide telefonuma mesaj atmışlar şimdi gördüm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingeleblr bie 8 e kadr geliolar o zaman ben çıktığımda kesinn gelirler 15-20 dakika evden çıktım markete gidip geldim ve tam tahmin ettiğim gibi o aralıkta gelmişlerr ooofff of bide telefonuma mesaj atmışlar şimdi gördüm bu kadr oluuuuur
bir kutuda 2 tane kolleston köpük boya geldi çok sevindim ama nedir falan diye acil açınca içinde köpük varmış her yer rezil oldu