prit ve deneme lensleri + sölüsyon 3 tl karşılığında... gelen sölüsyonu 10 tl verip almışlığım var 
tebrikler son hafta mı kazandınız? priti
teşekkürler
son hafta değil önceki haftaydı prit...
SAnki tiguan geliyor gibi:)
cidden ya bari forumdan birine araba falan çıksa da biz de bi gün bu büyük şansın bize de vurma ihitmali var düşüncesiyle hayaller kurabilsek
cidden ya bari forumdan birine araba falan çıksa da biz de bi gün bu büyük şansın bize de vurma ihitmali var düşüncesiyle hayaller kurabilsek 
O değilde dopingte baya hayal kurduydum ama çok aşağılara kadar düşmüş bilmecem.
ben biliyorum bana nescafeden araba çıkacak onuda geri kaybedecem elimde alışveriş fişi olmadığı için
O değilde dopingte baya hayal kurduydum ama çok aşağılara kadar düşmüş bilmecem.
gördüm

moralini bozma ilk 20 de olsan yeter istersen son 20.ol farketmez inş.kazanırsın
@ eyefive daha düşmedim ama gidişat kötü.
@ilkemmm iyi dileklerin için teşekkür ederim.Ümit bağladığım bir yarışma idi ama sona doğru canım sıkıldı iyice, kampanyalardan soğuttu resmen:(