0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsony ericsson şampiyonlar ligi topum patlak çıktığı için, yada şişirirken ben patlattım bilmiyorum, firma bana küçüğünden 2 tane yolladı toplar için nasıl iletişime geçmiştiniz firmayla ? ben ne yaptımsa 2 topumu göndermediler hala..bir de hangi kargoyla geldi ?
sony ericsson şampiyonlar ligi topum patlak çıktığı için, yada şişirirken ben patlattım bilmiyorum, firma bana küçüğünden 2 tane yolladı
zen pırlantadan kazandığım kolyem gelmişş
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinzen pırlantadan kazandığım kolyem gelmişş yaa nasıl acabaaaa güzel miiiii annen begenmss miii bnmde gelsnnarasla mıı ? bana arastan msj geldi dee
bende tüppppp kazandımmmmmmm bi de arastan msj gelmss ne geliioo acaba ?bi de markatondan süpriz hdiye kazanmstk ya o geldiibileklik
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende tüppppp kazandımmmmmmm bi de arastan msj gelmss ne geliioo acaba ?bi de markatondan süpriz hdiye kazanmstk ya o geldiibileklik ya markatonun bilekliğini merak ettim ben nasıl
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende tüppppp kazandımmmmmmm bi de arastan msj gelmss ne geliioo acaba ?bi de markatondan süpriz hdiye kazanmstk ya o geldiibileklik ya markatonun bilekliğini merak ettim ben nasıl foto koyayım mııı pek ahım şahım degil .D