0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben de tavsiye meleğine üyeyim hatta ilk daha site açılmadan üye olanlardanım bize mail gelmedi bende sormuştum neden gelmedi diye cevap yazmışlar tereyağı sadece istanbul için geçerli imiş tüm türkiye iiçin ise dimes meyve suyu anketi ve kampanyası pazartesi gelicekmiş yani ist dışında olanlar tereyağı boşuna beklemesinNasıl isteyeceğiz dimes meyve suyunu. Ben anlamadım Kampanyaya davet maili gelecek, siz kampanyayı gelen mail üzerinden kabul edeceksiniz. Arkadaşımız o mailin pazartesi yollanacağını yazmış.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben de tavsiye meleğine üyeyim hatta ilk daha site açılmadan üye olanlardanım bize mail gelmedi bende sormuştum neden gelmedi diye cevap yazmışlar tereyağı sadece istanbul için geçerli imiş tüm türkiye iiçin ise dimes meyve suyu anketi ve kampanyası pazartesi gelicekmiş yani ist dışında olanlar tereyağı boşuna beklemesinNasıl isteyeceğiz dimes meyve suyunu. Ben anlamadım
ben de tavsiye meleğine üyeyim hatta ilk daha site açılmadan üye olanlardanım bize mail gelmedi bende sormuştum neden gelmedi diye cevap yazmışlar tereyağı sadece istanbul için geçerli imiş tüm türkiye iiçin ise dimes meyve suyu anketi ve kampanyası pazartesi gelicekmiş yani ist dışında olanlar tereyağı boşuna beklemesin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBiraz önce Hürriyet aileden kazandığım Watsons hediye paketi geldiİçeriği nasıl, güzel mi?
Biraz önce Hürriyet aileden kazandığım Watsons hediye paketi geldi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBiraz önce Hürriyet aileden kazandığım Watsons hediye paketi geldihangi kargo acaba?