0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cadıydı madıyda ama harbi harbiydi Helal olsun Avonnnnn..................... Tez GEL
Güzellik Perisi Sevgili Avon Türkiye Facebook Sayfası Üyelerimiz ve Avon Güzellik Perisi Oyunu Katılımcılarımız,ellerine siparişi ulaşmamış olan kullanıcılarımız "sipariş ulaşmadı" başlığı altında bilgilerini Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine yollarlarsa kontrol edebiliriz.15.03.2010 tarihinden önce sipariş vermiş olan kullanıcılarımı...z önceliklidir. Diğer gönderimler devam etmektedir.yazmışlar.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincadıydı madıyda ama harbi harbiydi Helal olsun Avonnnnn..................... Tez GEL kel ölür sırma saçlı, peri ölür badem gözlü olur hakkaten ama ben kendimi bugün boşlukta hissettim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincadıydı madıyda ama harbi harbiydi Helal olsun Avonnnnn..................... Tez GEL kel ölür sırma saçlı, peri ölür badem gözlü olur hakkaten ama ben kendimi bugün boşlukta hissettim bende özledim periyi...
peri varkende saçını başını yolanmı ona tuzak kuranmı onu asmak isteyen vurmak isteyenmi dersin ahuuuu doluydu yav doluu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinperi varkende saçını başını yolanmı ona tuzak kuranmı onu asmak isteyen vurmak isteyenmi dersin ahuuuu doluydu yav doluu kaybetmeyince anlaşılmıyo değeri