Gönderen Konu: Avon Güzellik Perisi  (Okunma sayısı 727295 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı heidi

• Usta Kampanyacı
Ynt: Avon Güzellik Perisi
« Yanıtla #5130 : 14 Mart 2010, 00:34:49 »
hangi gereksiz yazdı acaba kolay form doldurma işini herkese açık kendide duyduysa indirsin alsın
  iki kuzenimle aramı açtı bu peri yaaa >:( tabiri cazisse göbeğim çatlıyo onlara alim diye ama olmuyo bide o formla deneyeceğim
zaten alamazzam yarında almıcam onlara  >:( söylenip duruyolar  kendine ne kadar çok aldın diye adreslerini bilgilerini ezberlicekmişim yazcakmışım hızlı hızlı bide
kendime aldığım biri eşimin fac de biri kendi facimden fırsat ürünü brezil  bide ilk oyun başladığı zamanlardaki 30 luk stokdan parfüm
çok sinirlerimi bozmaya başladılar beee >:( saatlerce oturuyorum emek harcıyorum kafam beynim vücudum uyuşuyo alana kadar kota harcıyorum vs napim almimm mi yani kendime
ayy içimi döktüm arkadaşlar yaa :(

Çevrimdışı heidi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5131 : 14 Mart 2010, 00:38:58 »
bende açılıyor oyun arkadaşlar

Çevrimdışı _Hatice_

• Usta Kampanyacı
  • Hatice Çemek
« Yanıtla #5132 : 14 Mart 2010, 00:40:19 »
şimdi bende de açıldı böyle bi açıklama yapmışlar :-\
Sevgili Avon Türkiye Facebook Sayfası Üyelerimiz ve Avon Güzellik Perisi Oyunu Katılımcılarımız, “Peri Tozu”, tüm kullanıcıların eşit şartlardan yararlanabilmesi ve aynı kullanıcının sürekli hediye kazanabilmesinin önüne geçmek üzere geliştirilen bir enerji birimidir. Her arkadaş daveti, Peri Tozu birimini artırabilmektedir. Oyuncu, 20 arkadaşını davet ettiğinde Peri Tozu birimini doldurabilmektedir. Teşekkürler

Çevrimdışı heidi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5133 : 14 Mart 2010, 00:42:00 »
hatice cnm o yazı zaten vardı 2 gündür falan
ben davet etmedim baya zamandır ama 5 saatte bir genede doluyo peri tozu

Çevrimdışı _Hatice_

• Usta Kampanyacı
  • Hatice Çemek
« Yanıtla #5134 : 14 Mart 2010, 00:42:37 »
he tmm ben yeni gördümde kaç gündür giremiyodum  ;D ;D

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5135 : 14 Mart 2010, 00:53:00 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
hangi gereksiz yazdı acaba kolay form doldurma işini herkese açık kendide duyduysa indirsin alsın
  iki kuzenimle aramı açtı bu peri yaaa >:( tabiri cazisse göbeğim çatlıyo onlara alim diye ama olmuyo bide o formla deneyeceğim
zaten alamazzam yarında almıcam onlara  >:( söylenip duruyolar  kendine ne kadar çok aldın diye adreslerini bilgilerini ezberlicekmişim yazcakmışım hızlı hızlı bide
kendime aldığım biri eşimin fac de biri kendi facimden fırsat ürünü brezil  bide ilk oyun başladığı zamanlardaki 30 luk stokdan parfüm
çok sinirlerimi bozmaya başladılar beee >:( saatlerce oturuyorum emek harcıyorum kafam beynim vücudum uyuşuyo alana kadar kota harcıyorum vs napim almimm mi yani kendime
heidi her deneni takma canım çıkamazsın sonra işin içinden
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥

Çevrimdışı ertunga

• Usta Kampanyacı
  • Gözü dönmüş.
« Yanıtla #5136 : 14 Mart 2010, 00:59:27 »
zaten alamazzam yarında almıcam onlara  >:( söylenip duruyolar  kendine ne kadar çok aldın diye adreslerini bilgilerini ezberlicekmişim yazcakmışım hızlı hızlı bide
:DKendileri niye almıyorlar ?  8)

Çevrimdışı heidi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5137 : 14 Mart 2010, 01:01:25 »
[bheidi her deneni takma canım çıkamazsın sonra işin içinden

][/b]öle valla cnm aslında aman yarında almaya çalışcam olmassa olmaz napim işte otursunlar benim gibi bütün gün pc başında  alsınlar kendileri >:(

Çevrimdışı heidi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5138 : 14 Mart 2010, 01:04:04 »
ertunga bakıyolarmış bakıyolarmış yokmuş stok  :P
kıramadım diye alim dedim ama kırıldım açıkcası sanki herkesin babasının malını alıyoz  :-\
iyilik yap denize at :(

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5139 : 14 Mart 2010, 01:05:00 »
evet en iyisini yaparsın tamam alamıyorlarsa yardımcı olmak güzel bişeyde
kimsenin kızmaya da hakkı olmamalı diye düşünüyorum
sana kızma hakkını kimseye vermemelisin ;)
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥