0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar facebooku iptal etcemde bugün sipariş verdim çok sayıda sapık var onları engellemek için kapatcam ürünle alakası olurmu yok ürün gelmezse bekleteyim bilgilendirirseniz sevinirim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar buyrun burdan bakıp yapın Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende aynını yaptım bir formda yaptım oldu başkasında yaptım adım çıkmadı.avonda doldurur mu bilemiyorum.formdan forma değişiklik mi gösteriyor nedir.artık kaderine
Arkadaşlar buyrun burdan bakıp yapın Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar buyrun burdan bakıp yapın Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende aynını yaptım bir formda yaptım oldu başkasında yaptım adım çıkmadı.avonda doldurur mu bilemiyorum.formdan forma değişiklik mi gösteriyor nedir.artık kaderineyaşasın yaptımmm arkadaşlar benim telefonda sorun var kodun başına o yazıyo bende o sıfırları silip sonuna rakaam yazmakla uğraşıyorum bunu nasıl çözebilirimm:(( yardım lütfen
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar buyrun burdan bakıp yapın Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende aynını yaptım bir formda yaptım oldu başkasında yaptım adım çıkmadı.avonda doldurur mu bilemiyorum.formdan forma değişiklik mi gösteriyor nedir.artık kaderineyaşasın yaptımmm arkadaşlar benim telefonda sorun var kodun başına o yazıyo bende o sıfırları silip sonuna rakaam yazmakla uğraşıyorum bunu nasıl çözebilirimm:(( yardım lütfen
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin50s GLAM 'ım geldii kokusunu çok sevdimmm çiçek kokuyoo hayırlı olsun güle güle kullan, çiçek kokusunu çok seviyorum avon hayran sayfasında biri çilek kokusu var yazmıştı gerçekten çilek kokusuda varmı
50s GLAM 'ım geldii kokusunu çok sevdimmm çiçek kokuyoo
teşekkür ederim burcu çiçek kokusuna bayılıyorum, parfümünü güzel günlerde kullanırsın inşallah, çilek kokusu sebze meyve kokusu bana itici geliyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinroboformu bende anladım sonunda isim soyisim bende de çıkmıyordu bide şu perinin verdiği hataları halledecek bişiler varmı? onlarada çözüm getirsek iyice tamamdır:)bnde bu soruların cvbını merak ediyorum,kimse yokmu yardmcı olacak? bize yardımcı olacak kimse yokmu???
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinroboformu bende anladım sonunda isim soyisim bende de çıkmıyordu bide şu perinin verdiği hataları halledecek bişiler varmı? onlarada çözüm getirsek iyice tamamdır:)bnde bu soruların cvbını merak ediyorum,kimse yokmu yardmcı olacak?
roboformu bende anladım sonunda isim soyisim bende de çıkmıyordu bide şu perinin verdiği hataları halledecek bişiler varmı? onlarada çözüm getirsek iyice tamamdır:)
o kadar uçmadık zaten sadece roboforma isim yazmayı sordum