0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar kazandıktan sonra bişe yapmak gerekiomu + kaç haftada elimize ulaşır yardımmm!!!Max 10 günde ulaşır+ Kazandıktan sonra bişey yapmana gerek yok + kazanmak zor kazanmak zor değil zaten kazandım onun için soruyorum bende:) Ruj göz kalemi falan almışsındır. En basiti onlar çünkü Parfüm alda göreyim Şimdi parfüm aldım dersin bildin bildinTasha EDTTarih: 26.03.2010 14:00 bildin bunu aldım ..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar kazandıktan sonra bişe yapmak gerekiomu + kaç haftada elimize ulaşır yardımmm!!!Max 10 günde ulaşır+ Kazandıktan sonra bişey yapmana gerek yok + kazanmak zor kazanmak zor değil zaten kazandım onun için soruyorum bende:) Ruj göz kalemi falan almışsındır. En basiti onlar çünkü Parfüm alda göreyim Şimdi parfüm aldım dersin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar kazandıktan sonra bişe yapmak gerekiomu + kaç haftada elimize ulaşır yardımmm!!!Max 10 günde ulaşır+ Kazandıktan sonra bişey yapmana gerek yok + kazanmak zor kazanmak zor değil zaten kazandım onun için soruyorum bende:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar kazandıktan sonra bişe yapmak gerekiomu + kaç haftada elimize ulaşır yardımmm!!!Max 10 günde ulaşır+ Kazandıktan sonra bişey yapmana gerek yok + kazanmak zor
arkadaşlar kazandıktan sonra bişe yapmak gerekiomu + kaç haftada elimize ulaşır yardımmm!!!
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar kazandıktan sonra bişe yapmak gerekiomu + kaç haftada elimize ulaşır yardımmm!!!Max 10 günde ulaşır+ Kazandıktan sonra bişey yapmana gerek yok + kazanmak zor kazanmak zor değil zaten kazandım onun için soruyorum bende:) Ruj göz kalemi falan almışsındır. En basiti onlar çünkü Parfüm alda göreyim Şimdi parfüm aldım dersin bildin bildinTasha EDTTarih: 26.03.2010 14:00 bildin bunu aldım ..Hacı yalnız en kolay alınan parfüm o..Kimse 'nin ilk tercihi olmadığı için ruj,far,kalem kadar kolay alınabiliyor..Yinede sevincin kırılmasın,güzel kokuyor krem gibi.
ben soruyu yazarken cevap gelmiş bile ertungadan okis tashamı denesem napsam teyzem hacdan geldi hoşuna gider öyle kokular
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben soruyu yazarken cevap gelmiş bile ertungadan okis tashamı denesem napsam teyzem hacdan geldi hoşuna gider öyle kokular @erkantas749doğrudur hocam.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben soruyu yazarken cevap gelmiş bile ertungadan okis tashamı denesem napsam teyzem hacdan geldi hoşuna gider öyle kokular @erkantas749doğrudur hocam.ya hani esans gibi dedilerde ondan dedim