0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ertunga bey skayetımı söyledım ama tık yok hala
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinertunga bey skayetımı söyledım ama tık yok hala Gecikme için özür dileriz..Problem Avon'un serverlarından kaynaklanmakta olduğunu düşünüyoruz..Avon ailesi olarak en kısa zamanda bu durumu düzeltmeye çalışacağız..Avonu tercih ettiğiniz için teşekkürler..ErtungaAvon müşteri hizmetleri
evet verildi ve 20-25 dakikada 300 ürün bitti.saat 11 civar verildi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinertunga bey skayetımı söyledım ama tık yok hala Gecikme için özür dileriz..Problem Avon'un serverlarından kaynaklanmakta olduğunu düşünüyoruz..Avon ailesi olarak en kısa zamanda bu durumu düzeltmeye çalışacağız..Avonu tercih ettiğiniz için teşekkürler..ErtungaAvon müşteri hizmetleribi gün şu pc başında gülmekten yarılacam valla yaaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinertunga bey skayetımı söyledım ama tık yok hala Gecikme için özür dileriz..Problem Avon'un serverlarından kaynaklanmakta olduğunu düşünüyoruz..Avon ailesi olarak en kısa zamanda bu durumu düzeltmeye çalışacağız..Avonu tercih ettiğiniz için teşekkürler..ErtungaAvon müşteri hizmetleribi gün şu pc başında gülmekten yarılacam valla yaaa bendee hele şikayetiniz nedir sorusuna aklıma geldikçe gülüyorum