0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben seviniyorum bitmesine.bende kargoya takmış durumdayım ha geldi ha gelecek evden çıkmım diye.eşime avon dedim de kulaklarını tıkıyor artıksen ne zamanki kargoyu bekliyosun benim 17 sindeki gelmedi daha
ben seviniyorum bitmesine.bende kargoya takmış durumdayım ha geldi ha gelecek evden çıkmım diye.eşime avon dedim de kulaklarını tıkıyor artık
arkadaşlar çok merak ediyorum bizi arada sırada sinir küpüne dönderen, bazen heyecandan ellerimizi titretip, kalbimizin gümlemesine sebep olan, bazen sewinçten evin içinde uçuran bu periyi özlermiyiz acaba ben özlücem galiba eşim bile söledi bitmeseydi keşke oyun diyo oda az uykusuz kalmadı peri yüzünden
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar çok merak ediyorum bizi arada sırada sinir küpüne dönderen, bazen heyecandan ellerimizi titretip, kalbimizin gümlemesine sebep olan, bazen sewinçten evin içinde uçuran bu periyi özlermiyiz acaba ben özlücem galiba eşim bile söledi bitmeseydi keşke oyun diyo oda az uykusuz kalmadı peri yüzünden kimse özlemicek heralde periyi