0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinen çok stok hangi ürünlerde oluyor söyler misiniz arkadaşlarhepsinden 5 er taneçok az değil mi bu sayı dün tutturamadım demekki bu yüzdenmiş.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinen çok stok hangi ürünlerde oluyor söyler misiniz arkadaşlarhepsinden 5 er tane
en çok stok hangi ürünlerde oluyor söyler misiniz arkadaşlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinen çok stok hangi ürünlerde oluyor söyler misiniz arkadaşlarDün gözlemlediğim kadarıyla, Tırnak cilalarına pek ilgi yok. Sadece hiçbişey kalmayınca herkes onlara yöneldi. Parfümler falan 30 saniyede, tırnak cilaları 2 dakikada bitti Bu arada bu tırnak cilaları ne işe yarar? Bi kız için güzel bi hediye olurmu ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinen çok stok hangi ürünlerde oluyor söyler misiniz arkadaşlarDün gözlemlediğim kadarıyla, Tırnak cilalarına pek ilgi yok. Sadece hiçbişey kalmayınca herkes onlara yöneldi. Parfümler falan 30 saniyede, tırnak cilaları 2 dakikada bitti Bu arada bu tırnak cilaları ne işe yarar? Bi kız için güzel bi hediye olurmu ? Yani hediye hediyedir Hemde çok ince düşünlmüş bir hediye olur bu...
ben 3. parfümü alayım kaç gündür 4. ye uğraşıyorum olmadı görümcem başımın etini yedi..............