0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapininşallah live botanicals die bi parfümleri vardı onu koyarlar haftanın ürününe çok hoş kokuyodubence stokta çok olanı koyuyolar satılmayanlar gibi
inşallah live botanicals die bi parfümleri vardı onu koyarlar haftanın ürününe çok hoş kokuyodu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin15:29da hazır olun niye ki scorpion kardeş
15:29da hazır olun
arkadaşlar bence bugün koymazlar haftanın ürününü sebebi şu.şimdi koyarlarsa alanlar kampanya bitene kadar 3 hafta daha ürün alabilir.eğer yarına koyarlarsa alanlar 2 hafta daha ürün alabilicek.anlatabildimmi karışıkmı oldu yoksa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin15:29da hazır olun niye ki scorpion kardeş Sizi almaya gelcem, gezelim beraber. Herkes kapısının önüne çıksın 15:29da
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin15:29da hazır olun niye ki scorpion kardeş geçen salı 15:30 da verildi haftanın ürünü onu kastediyo
göz kalemi istiyorum ben ya,yardım edecek kimse yok mu?Bugünde yetişemedim.