0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinne zaman eve gelip oynayacak olsam acılmıo oyun yaa bizim bir tanıdık vardı kardeşini maça götürmezdi kardeşi gidince takım yeniliyormuş totem yapmıştı sende böyle dedikçe hep aklıma gelir bu durum papatya var bendede bi tuhaflık ama daha cözemedmm bende totem yapcam yarın parfüm almak için
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinne zaman eve gelip oynayacak olsam acılmıo oyun yaa bizim bir tanıdık vardı kardeşini maça götürmezdi kardeşi gidince takım yeniliyormuş totem yapmıştı sende böyle dedikçe hep aklıma gelir bu durum papatya
ne zaman eve gelip oynayacak olsam acılmıo oyun yaa
bu arada benim summer white gelmiş hiç beğenmedim diğerlerini merak ediyorum bu hafta parfüm sipariş edemedim ne etsem diye düşünüyorum
acılıo şimdi canımm tmm yüzük kolye fln ne bulursam takcamm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinacılıo şimdi canımm tmm yüzük kolye fln ne bulursam takcamm ben laptopu mutfağa getiriyorum daha iyi çekiyo orda 3 oldu papağanamıda yanıma alıyorum canı sıkılmasın diye odadahep o yanımdayken tesadüfmüdür nedir alıyorum ben bağırınca aldımda olee diye şaşırıp kalıyo masum yavrum benim