0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben 1 defa şansa 8. bölümü geçtim onun dışında hep 8. bölüme kadar gelip tıkanıyorum ama sürekli oynadığınız için puanınız artıyo..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben 1 defa şansa 8. bölümü geçtim onun dışında hep 8. bölüme kadar gelip tıkanıyorum ama sürekli oynadığınız için puanınız artıyo.. 8.bölümü geçebilirsen eğer 9 çok kolay 10 zor ama
benimde kocacım sağolsun 1 kerede 12.bölümü bitirip tekrar başa dönüyor peri tozunu bitirmeden 2. kez devam ediyor. bende el kremi sipariş ettim bakalım ne zaman gelir. gelince paylaşırım inşallah...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenimde kocacım sağolsun 1 kerede 12.bölümü bitirip tekrar başa dönüyor peri tozunu bitirmeden 2. kez devam ediyor. bende el kremi sipariş ettim bakalım ne zaman gelir. gelince paylaşırım inşallah...tebrikler canıım, insanın böyle her anlamda destek çıkan eşinin olması ne güzel
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenimde kocacım sağolsun 1 kerede 12.bölümü bitirip tekrar başa dönüyor peri tozunu bitirmeden 2. kez devam ediyor. bende el kremi sipariş ettim bakalım ne zaman gelir. gelince paylaşırım inşallah... 12. bölüm bizde açılmıyo nasıl oluyo sizde... bekle bekle bişe çıkmayınca başa dönüyoruz başka 12.bölümü gören varmı arkadaşlar