0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinparfümümü sonunda aldım oh beiyi günlerde kullan iyi kokmuyo demişti biri bence tatlı bi kokusu varhangi parfümü almıştın sen
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinparfümümü sonunda aldım oh beiyi günlerde kullan iyi kokmuyo demişti biri bence tatlı bi kokusu var
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinparfümümü sonunda aldım oh beiyi günlerde kullan
parfümümü sonunda aldım oh be
bn dersaneden döndm baktm ala ala puanım eksilmiş meğer muko'Mm kapmış bana haftanın fırsat ürününü
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbn dersaneden döndm baktm ala ala puanım eksilmiş meğer muko'Mm kapmış bana haftanın fırsat ürününü eşimde benim için kapmış ben annemlere gittiydim güzel bi süpriz çıkarsa kap dediydim kapmış ama ben stoklardaki 2. parfümü istiyodum yaaa hakkım bitti haftaya artık
bugün yıne stok koyarlar mı ki..