0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaynısı bende oldu ozlem hanım b,lmiyorum neden böyle olduşimdi baktım benim 1 dişim dolmuş:)
aynısı bende oldu ozlem hanım b,lmiyorum neden böyle oldu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim 1.185... puanım var acaba 1.250 yaparlar mı yaparlarsa ne yapıcağım bilmiyorum 1.200.000 yapmaya çalış1,250 yaparlarsa ben kafayı yicem..davetiye yolladım bendeki isimlere ama herhalde kabul etmediler off ne yapacağım bilmiyoırum kabul etmeseler bile oyun hakkı veriyo sen oyuna gir peri tozun dolar ama 16 kişiyi davet et 16 kişi nasıl davet edilcek ki? sınır 12 kişi diyor,12 kişi davet ettim oyun hakkı falan vermedi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim 1.185... puanım var acaba 1.250 yaparlar mı yaparlarsa ne yapıcağım bilmiyorum 1.200.000 yapmaya çalış1,250 yaparlarsa ben kafayı yicem..davetiye yolladım bendeki isimlere ama herhalde kabul etmediler off ne yapacağım bilmiyoırum kabul etmeseler bile oyun hakkı veriyo sen oyuna gir peri tozun dolar ama 16 kişiyi davet et
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim 1.185... puanım var acaba 1.250 yaparlar mı yaparlarsa ne yapıcağım bilmiyorum 1.200.000 yapmaya çalış1,250 yaparlarsa ben kafayı yicem..davetiye yolladım bendeki isimlere ama herhalde kabul etmediler off ne yapacağım bilmiyoırum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim 1.185... puanım var acaba 1.250 yaparlar mı yaparlarsa ne yapıcağım bilmiyorum 1.200.000 yapmaya çalış1,250 yaparlarsa ben kafayı yicem..
benim 1.185... puanım var acaba 1.250 yaparlar mı yaparlarsa ne yapıcağım bilmiyorum
kızlar ben kahvaltı hazırlıcam kendime buyrun gelin birlikte yapalım kahvaltı
hayır davet etmedim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkızlar ben kahvaltı hazırlıcam kendime buyrun gelin birlikte yapalım kahvaltı bende daha yapmadım vallah hayır demem