0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinumarım personel sorumlumuz beni böyle pc başında özellikle facede görünce bişey demez ayy aynen banada müdürüm dik dik karşımda bakıyo harıl harıl çalışıyomuş gibi yapıyorum bi bilse ne yaptığımı
umarım personel sorumlumuz beni böyle pc başında özellikle facede görünce bişey demez
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinumarım personel sorumlumuz beni böyle pc başında özellikle facede görünce bişey demez ayy aynen banada müdürüm dik dik karşımda bakıyo harıl harıl çalışıyomuş gibi yapıyorum bi bilse ne yaptığımı ahaha benim patronum muhtar,beraber bekliyoruz,neden koymadılar bugün 11de diyo adamı da kendime benzettim
arkadaşlar bi gün haberlerde' avon perisi hediye almak için pusuya yatmış bekleyen bi gencin kalp krizi geçirmesine neden oldu. adam öldürmeye teşebbüsten tutuklandı' diye bi haber duyarsanız şaşırmayın. hatta bu kişi ben olabilirim.hediyeyi geçtim hırs yaptım artık
arkadaşlar farkındamısınız bilmem ama oyun hakkı bile vermedi demekki yenilemeyi en geç 12,00 da yapacaklar.