0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar haftanın ürünü için benimle nöbetleşe bekleyecek biri varmı? yani biribirimize tel nosu vercez saatte bir nöbeti devralcaz kim netteyken çıkarsa diğerine çağrı atcak. varmı buna katılacak biri bana uyar
arkadaşlar haftanın ürünü için benimle nöbetleşe bekleyecek biri varmı? yani biribirimize tel nosu vercez saatte bir nöbeti devralcaz kim netteyken çıkarsa diğerine çağrı atcak. varmı buna katılacak biri
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar haftanın ürünü için benimle nöbetleşe bekleyecek biri varmı? yani biribirimize tel nosu vercez saatte bir nöbeti devralcaz kim netteyken çıkarsa diğerine çağrı atcak. varmı buna katılacak biri bana uyar abla benide çaldır
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhaftanın ürününü buün koyarlar nerden biliyosun tabi olursa sevinirim beklemedeyim arkadaşlar asayiş berheidi
haftanın ürününü buün koyarlar
arkadaşlar sipariş verdigimizi nerden anlıyoruz_??
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar sipariş verdigimizi nerden anlıyoruz_??sen buraya yazılanları anlayamıyorsun ki sipariş verdiğimizide anlayamazsın..kaç kişinin daha size cevap yazması gerek acaba?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar ya sipariş verdigimizi nerden anlıyoruz_???ben doldurdumda karşıma birşey cıkmadıbirincisi puan düşüyorikinciside oyunun ana sayfasında görünüyor verdiğimiz siparişler
arkadaşlar ya sipariş verdigimizi nerden anlıyoruz_???ben doldurdumda karşıma birşey cıkmadı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar ya sipariş verdigimizi nerden anlıyoruz_???ben doldurdumda karşıma birşey cıkmadıbirincisi puan düşüyorikinciside oyunun ana sayfasında görünüyor verdiğimiz siparişler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar sipariş verdigimizi nerden anlıyoruz_??sen buraya yazılanları anlayamıyorsun ki sipariş verdiğimizide anlayamazsın..kaç kişinin daha size cevap yazması gerek acaba?artistlik yapma solersen solersin yazılanları takip edemiyorum etsem zaten sormam emin ol....