0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşıma aldım adresinde inönü eskişehir yazcağıma sadece eskişehir yazmışım mail attım cevap yok,gelirmi ki hediyesi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinGüzellik Perisi'nden sipariş ettiğin hediyelerle ilgili her türlü sorun için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine mail atabilirsin. ATTIM AMA cevap vermediler...aynen bende attım bana da cevap gelmedi.ne zaman attın maili...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinGüzellik Perisi'nden sipariş ettiğin hediyelerle ilgili her türlü sorun için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine mail atabilirsin. ATTIM AMA cevap vermediler...aynen bende attım bana da cevap gelmedi.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinGüzellik Perisi'nden sipariş ettiğin hediyelerle ilgili her türlü sorun için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine mail atabilirsin. ATTIM AMA cevap vermediler...
Güzellik Perisi'nden sipariş ettiğin hediyelerle ilgili her türlü sorun için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine mail atabilirsin.
günaydın arkadaşlarrşimdi 15 inde aldığım 50 glam s ım geldi :)bu çiçek kokusu sanmıştım ama çokkk ağır bir çiçekmiş yaww