0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nekadar almayı beceremesemde ungora denicem yine bende
bugun parfum alamazsam belkı yardım sever arkadaslardan bırı cıkar ben alırm sana yarın der dermi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnekadar almayı beceremesemde ungora denicem yine bende alırsn inşallah
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar puanım yeni birikti hafta içi işte olduğum için sürekli takip edemiyorum periyi pazar günü stok açılılır mı? puanım parfümlük oldu ayıptır söylemesi :p bugun açılır 2 gıbı önemli olan puan değil yetişip o ürünü alabilmek tam bi kabus gibi savaş veriyor insanBana eğlenceli geliyor. Hiç kabus gibi düşünmemiştim. Sonuçta bu bir oyun. Alamadığımız zaman da bir sonraki gün şansımız devam ediyor. Moral bozmamak lazım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar puanım yeni birikti hafta içi işte olduğum için sürekli takip edemiyorum periyi pazar günü stok açılılır mı? puanım parfümlük oldu ayıptır söylemesi :p bugun açılır 2 gıbı önemli olan puan değil yetişip o ürünü alabilmek tam bi kabus gibi savaş veriyor insan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar puanım yeni birikti hafta içi işte olduğum için sürekli takip edemiyorum periyi pazar günü stok açılılır mı? puanım parfümlük oldu ayıptır söylemesi :p bugun açılır 2 gıbı
arkadaşlar puanım yeni birikti hafta içi işte olduğum için sürekli takip edemiyorum periyi pazar günü stok açılılır mı? puanım parfümlük oldu ayıptır söylemesi :p
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnekadar almayı beceremesemde ungora denicem yine bende alırsn inşallah 2haftadır deniyorum ama alamadım inşallah alırım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnekadar almayı beceremesemde ungora denicem yine bende Sen aldınmı hiç parfüm veya baska bişey?