0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kaç gündür öğrenci ve çalışanlar alamıyor bence onları düşünerek 12.30 1.30 arası koyacaklar o değil peri tozu bile gelmedi bu kez iyi dondu
adamlar iyi sabretti bu iş için herkesi memnun etmeye çalışıyorlar... memnuniyetsiz kişiler yüzünden kampanyayı sonlandırırlarsa hiç şaşmam
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKaç gündür öğrenci ve çalışanlar alamıyor bence onları düşünerek 12.30 1.30 arası koyacaklar o değil peri tozu bile gelmedi bu kez iyi dondu bu sefer herkeste dondu ama, 2 gün önce sade bazı kişilerde bu sorun olmuştu bugün sayfa komple gitti, 11.01de yeniledim ben hiçbişey yoktu sayfada bembeyaz bi ekran
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKaç gündür öğrenci ve çalışanlar alamıyor bence onları düşünerek 12.30 1.30 arası koyacaklar o değil peri tozu bile gelmedi bu kez iyi dondu düşünmüolar bizi yaaa düşünseler gece 12 de koyarlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinadamlar iyi sabretti bu iş için herkesi memnun etmeye çalışıyorlar... memnuniyetsiz kişiler yüzünden kampanyayı sonlandırırlarsa hiç şaşmamevet haklısın ben olsam 5-10 kişiyle sabredemem adamlar binlercesiyle uğraşıyorlar ama katılımcıların bastırmaları sonucunda da hediyeleri artırdılar yalan değil, adamlar memnun etmeye çalışıyorlar helal olsun
derse geç kaldım bi nete gireyim dedm ama bu seferde koymamıslar cok ugursuzumm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinadamlar iyi sabretti bu iş için herkesi memnun etmeye çalışıyorlar... memnuniyetsiz kişiler yüzünden kampanyayı sonlandırırlarsa hiç şaşmamevet haklısın ben olsam 5-10 kişiyle sabredemem adamlar binlercesiyle uğraşıyorlar ama katılımcıların bastırmaları sonucunda da hediyeleri artırdılar yalan değil, adamlar memnun etmeye çalışıyorlar helal olsunbugün yenileme yaptığını nerden bileceğiz arkadaşlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinderse geç kaldım bi nete gireyim dedm ama bu seferde koymamıslar cok ugursuzumm hep senin yüzünden