0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaslar yaa bana bırı ruj alabılırmı yaaaa allah askına bak allahın adını verdım yaaa ayyy sen bugn gülmekten öldürdün beni zatenn ama napım papatya dın devlet ıslerını karıştırtıolar adama hele o perı yokmuuuuuu bak kaynadı benım ruj ya yokmu bı babayığıt aşkolsun yaaa ağladım gülemkten yaa yeminle yaş geldi gözümdnn bu yüzdende hiç bişe alamadım yaa ayy evet yok mu bi babayiğitt gülçine ruj alcak valla bende bugun cok guldum hatta oglum ara ara sesımden tırstı papatya insanlık ölmüş yaa valla yardımseverler nerdee gülçine alın sevaptır cocugu evi dagıtıoo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaslar yaa bana bırı ruj alabılırmı yaaaa allah askına bak allahın adını verdım yaaa ayyy sen bugn gülmekten öldürdün beni zatenn ama napım papatya dın devlet ıslerını karıştırtıolar adama hele o perı yokmuuuuuu bak kaynadı benım ruj ya yokmu bı babayığıt aşkolsun yaaa ağladım gülemkten yaa yeminle yaş geldi gözümdnn bu yüzdende hiç bişe alamadım yaa ayy evet yok mu bi babayiğitt gülçine ruj alcak valla bende bugun cok guldum hatta oglum ara ara sesımden tırstı papatya insanlık ölmüş yaa valla
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaslar yaa bana bırı ruj alabılırmı yaaaa allah askına bak allahın adını verdım yaaa ayyy sen bugn gülmekten öldürdün beni zatenn ama napım papatya dın devlet ıslerını karıştırtıolar adama hele o perı yokmuuuuuu bak kaynadı benım ruj ya yokmu bı babayığıt aşkolsun yaaa ağladım gülemkten yaa yeminle yaş geldi gözümdnn bu yüzdende hiç bişe alamadım yaa ayy evet yok mu bi babayiğitt gülçine ruj alcak
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaslar yaa bana bırı ruj alabılırmı yaaaa allah askına bak allahın adını verdım yaaa ayyy sen bugn gülmekten öldürdün beni zatenn ama napım papatya dın devlet ıslerını karıştırtıolar adama hele o perı yokmuuuuuu bak kaynadı benım ruj ya yokmu bı babayığıt aşkolsun yaaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaslar yaa bana bırı ruj alabılırmı yaaaa allah askına bak allahın adını verdım yaaa ayyy sen bugn gülmekten öldürdün beni zatenn
arkadaslar yaa bana bırı ruj alabılırmı yaaaa allah askına bak allahın adını verdım yaaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsite yani ya oyunu nerden oynayacağız?Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin burdan oynayabilirsin
site yani ya oyunu nerden oynayacağız?
merhaba yeni nickim ve ben burdayız stokların açıldığını, hatta 10a çıktığını hep birlikte görmek dileğiyle
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmerhaba yeni nickim ve ben burdayız stokların açıldığını, hatta 10a çıktığını hep birlikte görmek dileğiyle Hoşeldiniz bağyaan.