0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya arkadaşlar bana kalem alabilen olurmu diyorum ben alabilirim dicemde 4'ü Forumdan olmak üzere 8 hesap oluyor elimde. bugün rahatım alacak hesap kalmadı 800.000 ide çatır çatır harcadım kafam rahat
ya arkadaşlar bana kalem alabilen olurmu diyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya arkadaşlar bana kalem alabilen olurmu diyorum
Facede birisi isyan etmiş SAYIN AVON YETKİLİLERİAYNI ADRESE BİRDEN FAZLA ÜRÜN GÖNDERMEYİN LÜTFEN. BAZILARI 5er 6şar tane ürün aldılar daha hiç alamayanlar var. HİÇ ADİL DEĞİL BU DURUM... MESELA BEN AVON'UN ÜRÜNLERİNİ HİÇ KULLANMADIM, EĞER ALABİLSEYDİM DENİYCEKTİM VE HOŞUMA GİDERSE AVON TERCİH EDECEKTİM BUNDAN SONRA HEP.. AMA MALESEF AYNI ADRESE 5-6 TANE ALANLAR YÜZÜNDEN BİZLER ALAMIYORUZ. BENİM DURUMUMDA YÜZLERCE KİŞİ VARDIR EMİNİM. LÜTFEN AYNI ADRESE BİRDEN FAZLA ÜRÜN GÖNDERMEYİN ARTIK
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlarr geçen haftanın fırsat ürünü brezil geldi şimdi kargodan 2 tane eşimle kendi adıma almıştım güle güle kullannasıl güzel mi ? benimki gelmedi hala
arkadaşlarr geçen haftanın fırsat ürünü brezil geldi şimdi kargodan 2 tane eşimle kendi adıma almıştım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinFacede birisi isyan etmiş SAYIN AVON YETKİLİLERİAYNI ADRESE BİRDEN FAZLA ÜRÜN GÖNDERMEYİN LÜTFEN. BAZILARI 5er 6şar tane ürün aldılar daha hiç alamayanlar var. HİÇ ADİL DEĞİL BU DURUM... MESELA BEN AVON'UN ÜRÜNLERİNİ HİÇ KULLANMADIM, EĞER ALABİLSEYDİM DENİYCEKTİM VE HOŞUMA GİDERSE AVON TERCİH EDECEKTİM BUNDAN SONRA HEP.. AMA MALESEF AYNI ADRESE 5-6 TANE ALANLAR YÜZÜNDEN BİZLER ALAMIYORUZ. BENİM DURUMUMDA YÜZLERCE KİŞİ VARDIR EMİNİM. LÜTFEN AYNI ADRESE BİRDEN FAZLA ÜRÜN GÖNDERMEYİN ARTIK1 er tane diilde iki kişiye 1 verseler bile alamazlar yaa ben alamadım başkalarıda alamasın diye uğraşıyorlar ne yani aynı evdeyiz diye ben eşime bişey alamıyacakmıyım eşim kendi adına bişey alamıyacakmı oldu olacak aynı apartmandanda 1 kişi alsın adres aynı birisi alsın diğerleri koklasın
o kişi bir zahmet erken falan oturuversin pc başına.biz saatlerce yenile yapmaktan anamız ağlıyo.alan alıyor ama ne güçlükle.haksız mıyım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapino kişi bir zahmet erken falan oturuversin pc başına.biz saatlerce yenile yapmaktan anamız ağlıyo.alan alıyor ama ne güçlükle.haksız mıyımya gidin işinize ya bi tane alıyosunuz iki tane alıyorsunuz başkalarının hakkını neden yiyorsunuz buradaki forumdaki insanlara da hiç saygınız yok ki