0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin1 de koyarlarmı kibiran önce koysalarda işlerimi kafam rahat bir şekilde halletsem aklım hep internette kalıyor acaba stok kondumu konarmı diyebirde koyarlarsa geçen hafta alanlar alamazlar bugün. geçen perşembe 13.58 de koydular.geçen hafta fırsat ürünü aldım 11 de bugün krem alıcağım alabilirmiyim sizce
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin1 de koyarlarmı kibiran önce koysalarda işlerimi kafam rahat bir şekilde halletsem aklım hep internette kalıyor acaba stok kondumu konarmı diyebirde koyarlarsa geçen hafta alanlar alamazlar bugün. geçen perşembe 13.58 de koydular.
1 de koyarlarmı kibiran önce koysalarda işlerimi kafam rahat bir şekilde halletsem aklım hep internette kalıyor acaba stok kondumu konarmı diye
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin1 de koyarlarmı kibiran önce koysalarda işlerimi kafam rahat bir şekilde halletsem aklım hep internette kalıyor acaba stok kondumu konarmı diyebirde koyarlarsa geçen hafta alanlar alamazlar bugün. geçen perşembe 13.58 de koydular.geçen hafta fırsat ürünü aldım 11 de bugün krem alıcağım alabilirmiyim sizce saat 11 i geçtiği için alabilirsin
geldim şekerim geldim uyumuşum bir panikle uyandım soluğu burda aldım hadi bakalım rastgele bu gün bari kapalım şu füçut kremlerini
arkadaşlar bende robo formu kurdum fakat isim çıkmadı tlf numarasındada sorun çıkdı nasıl çözebilirim