0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinengel koyacaklarını sanmıyorum. gecen hafta sadece krem aldım. engel koysalar çok fazla alanları engellerdi.bende daha önceden göz kalemi almıştım.şimdi bendede puanın 0 dedi .el kremi alacaktım olmadı engellendimengellendiğime eminim en azından haftanın ürününde sorun çıkarmasalar bari arkadaşlar engel koyacaklarını zannetmiyorum. çünkü işyerinden bi arkadaşım daha hiç hediye almadı onda da aynı hatayı verdi yine alamadı genel bi sorun bence
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinengel koyacaklarını sanmıyorum. gecen hafta sadece krem aldım. engel koysalar çok fazla alanları engellerdi.bende daha önceden göz kalemi almıştım.şimdi bendede puanın 0 dedi .el kremi alacaktım olmadı engellendimengellendiğime eminim en azından haftanın ürününde sorun çıkarmasalar bari
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinengel koyacaklarını sanmıyorum. gecen hafta sadece krem aldım. engel koysalar çok fazla alanları engellerdi.bende daha önceden göz kalemi almıştım.şimdi bendede puanın 0 dedi .el kremi alacaktım olmadı engellendim
engel koyacaklarını sanmıyorum. gecen hafta sadece krem aldım. engel koysalar çok fazla alanları engellerdi.
arkadaşalr fırsat ürününü ne zamn vericekler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinengel diye birşey yok bugün cok kişide 0 olmuş puanıben kendi hesabımdan 1tek ungaro aldım950bin puanım var 2. siparişimi veremedimneyimi engellicekler.engel değil bu sitede sorun oldu cok kişide öyle olmuş bugün bıraz öncede alamadığından yakınmıştın.anlayamadım kusura bakma 2. ürünü alamadıgın için yakındığını
engel diye birşey yok bugün cok kişide 0 olmuş puanıben kendi hesabımdan 1tek ungaro aldım950bin puanım var 2. siparişimi veremedimneyimi engellicekler.engel değil bu sitede sorun oldu cok kişide öyle olmuş bugün
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBENCE BAZI KİŞİLERE ENGELMİ KOYDULAR ACABA?olabilir arada sırada uğramama rağmen 6 tane ungora aldım 5 tane 50's glam 4 gündürde hiç birşey alamıyorum ruj bile vermiyo bekliyo bekliyo sonra sayfa geliyo hiç bişi yok
BENCE BAZI KİŞİLERE ENGELMİ KOYDULAR ACABA?