0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ruj ile tırnak cilası geldi bugün
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinruj ile tırnak cilası geldi bugün gzl tbrklr.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinruj ile tırnak cilası geldi bugün gzl tbrklr.sağol, tc nomuda direk verdim öyle sorun çıkarmadım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinruj ile tırnak cilası geldi bugün gzl tbrklr.sağol, tc nomuda direk verdim öyle sorun çıkarmadım valla ben vermedim ne olur ne olmaz kaç kere geldi kargocu artık beni tanıyo.sedece kimlik gösterdim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya arkadaşlar kargocu demin tc no istedi benden sizlerden de istiyor mu yoksa sadece kimlik göstermek yeterli oluyor mu?tc mı alıp yazmak istedi elindeki kağıda.bende inat edip sadece kimliğimi gösterdim yazmasına izin vermedim.Bravoo büyük bi dolandırıcılıktan aklını kullanarak kurtulmuşsun geçmiş olsun
ya arkadaşlar kargocu demin tc no istedi benden sizlerden de istiyor mu yoksa sadece kimlik göstermek yeterli oluyor mu?tc mı alıp yazmak istedi elindeki kağıda.bende inat edip sadece kimliğimi gösterdim yazmasına izin vermedim.