şöyle olabilir .bir kısmını kendilerine alıyorlar bir kısmını veriyorlar yada siteden bazılarıda kuruculardan,yada hiçbiri tamamen şans yada başka yolu , yolları var biz bilmiyoruz.sui zan yerine hüsnü zan yapalım şans şans tamamen şans diyelim.her ne kadar şans hergün aynı kişilere gülsede
stok palavra olsa, kendilerine alıyorlar olsa burdan o kadar kişi alıyor olamaz buraya girmeyipte alanları da sayarsak zaten kaç ürün dağıtıyorlar avonun hayran sayfasını gördünüzmü kaç binlerde güzellikperisi değilde avona hayran olmak şart heralde bende alamıyorum ama alamıyorum diye verdikerine inanmamazlık yapmıyorum bedava ürün dağıtıyorlar bi sen bi ben almıyozki kaçbin kişi hücum ediyor düşünün bu hücum edenler arasında bilg. uzmanlarınında olduğunu ne teknikler deniyorlardır biri geldi roboformu çıkardı 5 dk süren stoklar 2 dk sürmez oldu başka bişey çıkarırlarsa 2 sn de sürmez
çilekreçeli orda alan adı alan değeri falan yazıyo oraya mı yazdın
evet oradan olucak almayan arkadaşlara umarım yardımcı olur ertunga arkadaşın verdiği dosyada deneyin
valla roboform ilk başlarda çoğu kişide işe yarıyordu ama oda yaramaz oldu çünkü çoğu kişiye hatalar veriyor yok mücevher yeterli değil yok ürün bulamadım yok stok bitti ana sayfalara atmalar v.s v.s başka bir yolu yoksa iş tamamen şansa döndü başka yol bulabilsem onu deniyecem ama maalesef o kadar bilg. bilgim yok ümidimiz fırsat ürünlerine