0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aceleyle gece kremi yerine gündüz kremini almışım tüh.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinalamadım ya, millete laf yetiştircem derken 2. sayfadaki 1. ruju kim aldııı kız arkadaşıma hediye etcektim ya ne alıyonuz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinalamadım ya, millete laf yetiştircem derken
alamadım ya, millete laf yetiştircem derken
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende istediğim ruju aldım bugün ohhhhh bende istediğim ruju aldım gözünaydın papatya artık rahatlıkla okula gidebilirsin güle güle kullan evet gidiyorumm hoşcakalınnn
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende istediğim ruju aldım bugün ohhhhh bende istediğim ruju aldım gözünaydın papatya artık rahatlıkla okula gidebilirsin güle güle kullan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende istediğim ruju aldım bugün ohhhhh bende istediğim ruju aldım
bende istediğim ruju aldım bugün
Bi sürü far vardı oje vardı ama almadım bi ojeye 1 haftamı veremem parfüm istiyomm ((
o ruju kim aldıysa söylesin en büyük zevkim bu sayfayı okumak valla
Bunlar bizimle oynuyorlar dünde öğle oldu 200 tane veriyorlardı 180 idi hemen kapandı