0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sevgili Avon Türkiye Facebook Sayfası Üyelerimiz ve Avon Güzellik Perisi Oyunu Katılımcılarımız, yarışmamızın son haftasında yani önümüzdeki hafta da "HAFTANIN FIRSAT ÜRÜNÜ" olacaktır.Sevgilerimizle,
haftaya fırsat ürünü varmış arkaadşlar 1000000 hazır olun hehe
yhaa arkadaşlar fac hesabıma giremiyorum bakım nedeniyle falan diyo sizdede oldumu veya oluyomu??
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhaftaya fırsat ürünü varmış arkaadşlar 1000000 hazır olun hehe bence 1500.000 yapın bunların işi belli olmazz
iyiki yetişemedim yani gelmedim desem daha iyi ona o kadar puan vereceğime periye hamam parası veririm daha iyi. BLUE RUSH BAYAN EDT 24 TL bence o kadar puanı hak etmiyor ama alamayan arkadaşlar için iyi haber 300 hesap aramızdan ayrıldı bi hafta tatil
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinperşembe'se perşembe olmalı yani... ama bu durumda perşembe de yok çarşamba bittiğine göre....Mantıgına hayran kaldım...ben de sizin saçlarınza hayran kaldım Teşekkürler. Sizinde kediniz güzelmiş adı ne? scorpi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinperşembe'se perşembe olmalı yani... ama bu durumda perşembe de yok çarşamba bittiğine göre....Mantıgına hayran kaldım...ben de sizin saçlarınza hayran kaldım Teşekkürler. Sizinde kediniz güzelmiş adı ne?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinperşembe'se perşembe olmalı yani... ama bu durumda perşembe de yok çarşamba bittiğine göre....Mantıgına hayran kaldım...ben de sizin saçlarınza hayran kaldım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinperşembe'se perşembe olmalı yani... ama bu durumda perşembe de yok çarşamba bittiğine göre....Mantıgına hayran kaldım...
perşembe'se perşembe olmalı yani... ama bu durumda perşembe de yok çarşamba bittiğine göre....