0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinscorpi bey lütfen söyleyin hediyeler sayfasının ilk sayfasınımı yenile yapıyorsunuz yoksa mesela wishi detay kısmından tıklayıp yanda wishin resmi gözükecek şekildemi yeni yapıorsunuz nolur söyleyin lütfen taktik değiştircem ona göre C hiçbiri
scorpi bey lütfen söyleyin hediyeler sayfasının ilk sayfasınımı yenile yapıyorsunuz yoksa mesela wishi detay kısmından tıklayıp yanda wishin resmi gözükecek şekildemi yeni yapıorsunuz nolur söyleyin lütfen taktik değiştircem ona göre
yha bu avonun kataloğu ne zaman değişcek belki yeni ürünler koyarlar değişik bişeler olsun artık
Bugün bi arkadaşa tekli göz farı aldım. Niyet rujaydı ama kısmet bu oldu.bugün sipariş verenler sipariş hakkı tamamiyle bitmiştir. haftaya başka bişey alamazlar.herkese bol şanslar diliyorum.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBugün bi arkadaşa tekli göz farı aldım. Niyet rujaydı ama kısmet bu oldu.bugün sipariş verenler sipariş hakkı tamamiyle bitmiştir. haftaya başka bişey alamazlar.herkese bol şanslar diliyorum.diğer hesaplardan alabiliriz
haftanın ürünü'nü çarşamba koyarlar mı ne dersiniz???/[/quoteevet çarşamba sanırım]
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin haftanın ürünü'nü çarşamba koyarlar mı ne dersiniz???/[/quoteevet çarşamba sanırım]zaten böle giderse bişi alamıcaz bari fırsat ürününü alalım dimi