0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu gün bir kez daha Love'landım tebriklerde.birazda bize bıraksaydınız.belki bizde alırdık.7 gündür sipariş veremedimben 10 tane almadım.2. love alışımsen onu git düzine yapanlara söyle bende 1. parfümü alamıyorm. ama bazıları 3-4 tane almış . isyan etmıyorum. pLnLp almasaydı başka hızlı olan biri alacaktı. Önemli olan burada dikkat, hız ve son teknolojiyi (autofill) kullanmak. Onlar olmadıktan sonra bu parfümü almak imkansız. Bir de şans olacak tabii
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu gün bir kez daha Love'landım tebriklerde.birazda bize bıraksaydınız.belki bizde alırdık.7 gündür sipariş veremedimben 10 tane almadım.2. love alışımsen onu git düzine yapanlara söyle bende 1. parfümü alamıyorm. ama bazıları 3-4 tane almış . isyan etmıyorum.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu gün bir kez daha Love'landım tebriklerde.birazda bize bıraksaydınız.belki bizde alırdık.7 gündür sipariş veremedim
Bu gün bir kez daha Love'landım
var ama çözemedimki püf noktasını isim tel girmiyo