0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gunde bır kezmı kota koyuyolar arkadaslar hedıyeler yani
sabah 6 da falan dıyodunuz ya 6 da yokmu artık
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu arada bugün tekrar açarlar mı stokları bilgisi olan var mı? günde 2 defa mı stok açılıyor? hayır 1 defa açılıyor gündeayrıca çok ilginç kendi yazınızla 3 defa almanız bir hafta beklediğim için son sürat yazıyorum klavyem çok hızlıdır. sadece hafta sonu girebiliyorum çünkü. bugün 2 krem bir de oje aldım evdekilere . şimdiye dek her siparişimde sadece adresi kopyaladım, diğerlerini hep elde yazdım. o nedenle programsız da bir çok kişi alabilir diye düşünüyorum.ayrıca 2 pencere açıyorum ama bende 3 üyelik var. bir üyelikten çıkıp diğerini giriyorum, bugün bu şekilde en son bir de oje aldım hesap edin.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu arada bugün tekrar açarlar mı stokları bilgisi olan var mı? günde 2 defa mı stok açılıyor? hayır 1 defa açılıyor gündeayrıca çok ilginç kendi yazınızla 3 defa almanız
bu arada bugün tekrar açarlar mı stokları bilgisi olan var mı? günde 2 defa mı stok açılıyor?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu arada bugün tekrar açarlar mı stokları bilgisi olan var mı? günde 2 defa mı stok açılıyor? hayır 1 defa açılıyor gündeayrıca çok ilginç kendi yazınızla 3 defa almanız bir hafta beklediğim için son sürat yazıyorum klavyem çok hızlıdır. sadece hafta sonu girebiliyorum çünkü. bugün 2 krem bir de oje aldım evdekilere . şimdiye dek her siparişimde sadece adresi kopyaladım, diğerlerini hep elde yazdım. o nedenle programsız da bir çok kişi alabilir diye düşünüyorum.ayrıca 2 pencere açıyorum ama bende 3 üyelik var. bir üyelikten çıkıp diğerini giriyorum, bugün bu şekilde en son bir de oje aldım hesap edin. Ya ojeleri kremleri falan almak kolay, parfümü kopyala yapıştırla hayatta alamazsın 2 saniyede bitiyo çünkü