0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Wish of Happiness EDTTasha EDTSummer White EDTÇok sayın avon temsilcileri bu 3 ünden hangisi daha güzel.. benim gibi şeker meyve kokularını seven biri için hangisi ideal sizce ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintasha sakın alma iğrenç bi kokuWish of love iyimidir kızlar severmi ?
tasha sakın alma iğrenç bi koku
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintasha sakın alma iğrenç bi kokuWish of love iyimidir kızlar severmi ? ben bayılıyorum şahsen
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinWish of Happiness EDTTasha EDTSummer White EDTÇok sayın avon temsilcileri bu 3 ünden hangisi daha güzel.. benim gibi şeker meyve kokularını seven biri için hangisi ideal sizce ? temsilci değilim ama çok kez tashanın tütün kolonyası gibi koktuğunu burada okudum.Wısh Of love ya da Wish of Happiness al bence...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintasha sakın alma iğrenç bi kokuWish of love iyimidir kızlar severmi ? bana bak karar değiştirme ben ona adapte ettim kendimi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintasha sakın alma iğrenç bi kokuWish of love iyimidir kızlar severmi ? ben bayılıyorum şahsenBaşka bayılan varmı ? 3 kişi bayılırsa tamamdır
3 sene temsilcilik yaptım ve şu an yapmasamda tüm kokularını bilirim tüm ürünleri hakkında bilgim avrdır yardımcı olabilirim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinWish of Happiness EDTTasha EDTSummer White EDTÇok sayın avon temsilcileri bu 3 ünden hangisi daha güzel.. benim gibi şeker meyve kokularını seven biri için hangisi ideal sizce ? temsilci değilim ama çok kez tashanın tütün kolonyası gibi koktuğunu burada okudum.Wısh Of love ya da Wish of Happiness al bence...Love aldım çok tatlı oHoppiness almaya calıscam o zmn anLastiiik