0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya ben 1 parfüm alamadım nolur 1 milyonda yüksek olmasın ve parfümn olsuno da pur blanceolsun
fatoşmurat gözüm ısırıyor seniii
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaynı şehirde olsaydı keşke herkes bi tanışma toplantısı falan düzenlerdik ne güzel olurdu bende isterdimm şahsen tanışmak ne güzel olurdu ya bizim forum çok seviyeli herkes yardımsever, gerektiğinde çok dostça, gerektiğinde seviyeli ( tabi arada çürük 1-2 elma var )... bilmiyorum varmı ama nette ben böle bi foruma rastlamadım. tanımadan çok sevdiğim kişiler var tanışsak kim bilir nasıl olurdu?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaynı şehirde olsaydı keşke herkes bi tanışma toplantısı falan düzenlerdik ne güzel olurdu bende isterdimm şahsen tanışmak ne güzel olurdu
aynı şehirde olsaydı keşke herkes bi tanışma toplantısı falan düzenlerdik ne güzel olurdu
heidi yeni farkettim diğer avatarına noldu ben çok seviyodum onu çok şirindi...
senide ısırıyor hahahahah
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin1 milyon olucak gibime geliyo fırsat ürünü..her zamanki gibi bi parfüm koycaklar orta hallive yine 300 stoksaat 14 te ya da 15 te koycaklar..fatos stok 500 olurmuş inşallah canım ama ben sanmıyorumsoh hafta diye beklentilerimiz oldu günlük stoğu acaba fazla koyarlarmı dedik yapmadı peri hanım..bundada yapacağını sanmıyorum..tek korkum kırışıklık kremi ya da selilüt kremi falan koymasında
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin1 milyon olucak gibime geliyo fırsat ürünü..her zamanki gibi bi parfüm koycaklar orta hallive yine 300 stoksaat 14 te ya da 15 te koycaklar..fatos stok 500 olurmuş
1 milyon olucak gibime geliyo fırsat ürünü..her zamanki gibi bi parfüm koycaklar orta hallive yine 300 stoksaat 14 te ya da 15 te koycaklar..