0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbnde bugn parfüme denicem olmadı ruj alcamikisinden birini alayım ohh dicem aslında parfümden ziyade ruju daha cok kullanıyorum hangisini alsam bilemedmruj istiyosan hemen al ama parfüm istiyosan yarın bekle haftanın sürprizi yine parfüm olabilir haftanın süprizi bugünde olabilir 8 mart dolayısıyla geneldede bayanlara hitap eden bir firma olduğu için doğruyu söylemek gerekirse ben avondan bugün bir süpriz bekliyorum stoklari bile çok koyabilirler yada süpriz haftanın ürünü bugün olur
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbnde bugn parfüme denicem olmadı ruj alcamikisinden birini alayım ohh dicem aslında parfümden ziyade ruju daha cok kullanıyorum hangisini alsam bilemedmruj istiyosan hemen al ama parfüm istiyosan yarın bekle haftanın sürprizi yine parfüm olabilir
bnde bugn parfüme denicem olmadı ruj alcamikisinden birini alayım ohh dicem aslında parfümden ziyade ruju daha cok kullanıyorum hangisini alsam bilemedm
ben 21 şubatta verdim siparişi ama çok oldu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben 21 şubatta verdim siparişi ama çok oldu adresi falan yanlış yazmış olabilir misin? baya olmuş çünkü gelmesi lazımdı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben 21 şubatta verdim siparişi ama çok oldu adresi falan yanlış yazmış olabilir misin? baya olmuş çünkü gelmesi lazımdı doğru yazdım eminim bilmiyorum mail attım dün cevap gelir inş.