0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar peride birşeyler oluyor galiba bende açılmıyor az öncce ne güzel oynuyordum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar peride birşeyler oluyor galiba bende açılmıyor az öncce ne güzel oynuyordum Bende de açılmıyor,peri sıkıldı ;istifa etti galiba.
açıldı yok bi değişiklik
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar peride birşeyler oluyor galiba bende açılmıyor az öncce ne güzel oynuyordum Bende de açılmıyor,peri sıkıldı ;istifa etti galiba.istifa değilde ölsede hepimiz kurtulsak. istifa ederse puanlar boşa gitti diye yine üzülürüz. Ölürse kim vurduya gitti olur
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu kampanyayı anlamayan tek kişi benim heralde.. neresini anlamadın oyun oynayıp puan topluyoz sonra asla sipariş saatini tutturamayıp o puanlara bakıp bakıp gıcık oluyoz süper anlatmışsın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu kampanyayı anlamayan tek kişi benim heralde.. neresini anlamadın oyun oynayıp puan topluyoz sonra asla sipariş saatini tutturamayıp o puanlara bakıp bakıp gıcık oluyoz
bu kampanyayı anlamayan tek kişi benim heralde..