0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfarlara yüklenmeyin olurmu,kuzenime bi tanecik far alcam bi taneciiiik ya ben geçen gün far aldım ama pişman oldum far için çok hızlı olmana gerek yok zaten hatta direk sayfayı açıp ordan yenile yaparak daha çabuk doldurabilirsin heralde bencede millet hep parfümlere yöneliyor genelde.ben dün bi arkadaşın hesabından çok rahatlıkla aldım.siparişi verdim ondan çok sonra tükendi far stokları.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfarlara yüklenmeyin olurmu,kuzenime bi tanecik far alcam bi taneciiiik ya ben geçen gün far aldım ama pişman oldum far için çok hızlı olmana gerek yok zaten hatta direk sayfayı açıp ordan yenile yaparak daha çabuk doldurabilirsin heralde
farlara yüklenmeyin olurmu,kuzenime bi tanecik far alcam bi taneciiiik
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfarlara yüklenmeyin olurmu,kuzenime bi tanecik far alcam bi taneciiiik ya ben geçen gün far aldım ama pişman oldum far için çok hızlı olmana gerek yok zaten hatta direk sayfayı açıp ordan yenile yaparak daha çabuk doldurabilirsin heralde yeni,le yaparak derken anlamadım da bu peri beynimi durdurdu,ebleh olcam sayesinde
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfarlara yüklenmeyin olurmu,kuzenime bi tanecik far alcam bi taneciiiik ya ben geçen gün far aldım ama pişman oldum far için çok hızlı olmana gerek yok zaten hatta direk sayfayı açıp ordan yenile yaparak daha çabuk doldurabilirsin heralde yeni,le yaparak derken anlamadım da bu peri beynimi durdurdu,ebleh olcam sayesinde yani f5 e basarak yenileyebilirsin
Şu kampanya bitse de kurtulsak yahu,foruma ne zaman girsem ilk 10'u domine ediyor bu konu sinir oluyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinŞu kampanya bitse de kurtulsak yahu,foruma ne zaman girsem ilk 10'u domine ediyor bu konu sinir oluyorum şu konu sayesinde forumumuz pek çok yeni aktif üye kazandı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfarlara yüklenmeyin olurmu,kuzenime bi tanecik far alcam bi taneciiiik ya ben geçen gün far aldım ama pişman oldum far için çok hızlı olmana gerek yok zaten hatta direk sayfayı açıp ordan yenile yaparak daha çabuk doldurabilirsin heralde yeni,le yaparak derken anlamadım da bu peri beynimi durdurdu,ebleh olcam sayesinde yani f5 e basarak yenileyebilirsin f5 parmağımda yer etti zati