0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
20 aylık bioğlum var yalnızımda cok zor oluyor beklemek.kacgündür bişeyde alamıyorum hadi pericik gell
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin20 aylık bioğlum var yalnızımda cok zor oluyor beklemek.kacgündür bişeyde alamıyorum hadi pericik gellay kıyamamm inşallah alırsın yaaaben bile aldıysam sende alırsnn ben hiç evde olamıodum cnkü
bende bekliyom yapacak işlerde var lab.da hoca gelsee yandım )
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin20 aylık bioğlum var yalnızımda cok zor oluyor beklemek.kacgündür bişeyde alamıyorum hadi pericik gellAllah bağışlasın Allah size en güzel hediyeyi vermiş zaten alamasanızda önemli değil
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin20 aylık bioğlum var yalnızımda cok zor oluyor beklemek.kacgündür bişeyde alamıyorum hadi pericik gellAllah bağışlasın Allah size en güzel hediyeyi vermiş zaten alamasanızda önemli değil doğrusun allah herkese tattırsın .dünyanın engüzel hediyesi gercekten
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin20 aylık bioğlum var yalnızımda cok zor oluyor beklemek.kacgündür bişeyde alamıyorum hadi pericik gellAllah bağışlasın Allah size en güzel hediyeyi vermiş zaten alamasanızda önemli değil doğrusun allah herkese tattırsın .dünyanın engüzel hediyesi gercektenAllah bize de nasip eder inşallah