0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
lütfen alan arkadaslardan biri yanıtlasın normal hediyeler sayfasınımı yenile yapıoyorsunuz yada tek bi ürünü hedef alıp detay kısmından acarak yenilemi yapıyorsunuz oluo ya alınmıo 5 tanyei gördüm ürün yok diyo yeniliyorum 4 tane görüorum önceden alıodum şimdi alamıyorum ağlıcam artık yya
avondan hediye almakdan daha zoru, forumda mesaj yazmak, siz iletinizi yazarken millet 8 tane daha yazdı bi oku, gönder diyosun bidaha ama dedikya sen yazana kadar 3 mesaj daha geldi oku, gönder bi daha yaa off sende kardeşim sen yazıcam diyece kadar oooo 5 mesaj daha geldi
allah askına sesımı duyan yokmu wish of love alırmısınız bana sıfremı verıyım alın yarın lutfennn bırı gorsun benıı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinlütfen alan arkadaslardan biri yanıtlasın normal hediyeler sayfasınımı yenile yapıoyorsunuz yada tek bi ürünü hedef alıp detay kısmından acarak yenilemi yapıyorsunuz oluo ya alınmıo 5 tanyei gördüm ürün yok diyo yeniliyorum 4 tane görüorum önceden alıodum şimdi alamıyorum ağlıcam artık yyaben istediğim ürünü açıp onun sayfasını yeniliyorum.