0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar sipariş verdigimizi nerden anlıyoruz_??sen buraya yazılanları anlayamıyorsun ki sipariş verdiğimizide anlayamazsın..kaç kişinin daha size cevap yazması gerek acaba?artistlik yapma solersen solersin yazılanları takip edemiyorum etsem zaten sormam emin ol....yazılanları takip edemeyeceksen bu foruma girme.. bu forumdakiler okuma yoluyla anlaşılıyor..ayrıca sizi terbiyeye davet ediyorum!!!!!!!!!!
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar sipariş verdigimizi nerden anlıyoruz_??sen buraya yazılanları anlayamıyorsun ki sipariş verdiğimizide anlayamazsın..kaç kişinin daha size cevap yazması gerek acaba?artistlik yapma solersen solersin yazılanları takip edemiyorum etsem zaten sormam emin ol....
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar sipariş verdigimizi nerden anlıyoruz_??sen buraya yazılanları anlayamıyorsun ki sipariş verdiğimizide anlayamazsın..kaç kişinin daha size cevap yazması gerek acaba?
arkadaşlar sipariş verdigimizi nerden anlıyoruz_??
9'unda sipariş verenlerin ürünleri geldi mi
gelmezse bu peri yerine avonu vururum... o kadar emek harcadık ya...