0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 yıl uyku bozukluğu için tedavi gördüm okadar ilaç içp kilo aldım negüzel uykum düzelmiş ilaçlrı kesmişlerdi yine uyuyamaz oldum bu peri yüzünden gece uykusuz gündüzde ruh gibi gezer oldum Yaşınız kaç bilmiyorum ama 30dan fazla olduguna eminim. Saglıgınız herşeyden daha önemli, şu 3 kuruşluk ürünler için kaybettiğiniz saglıgınıza 33 milyon kuruş verseniz yine sahip olamazsınız ... Bu kadarda kendini mahfetmenin anlamı yok bence.. Biz genciz bizim için bu eglenceden ibaret sizinki hırsa dönüşmüş anlaşılan
2 yıl uyku bozukluğu için tedavi gördüm okadar ilaç içp kilo aldım negüzel uykum düzelmiş ilaçlrı kesmişlerdi yine uyuyamaz oldum bu peri yüzünden gece uykusuz gündüzde ruh gibi gezer oldum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugün bence kesin koycaklar haftanın ürününü öyle bi his var içimde sizinde içinizde bu histen varmı avona olan hislerimi buraya yazarsam konu kapanır,ben de ban yerim.
bugün bence kesin koycaklar haftanın ürününü öyle bi his var içimde sizinde içinizde bu histen varmı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugün bence kesin koycaklar haftanın ürününü öyle bi his var içimde sizinde içinizde bu histen varmı avona olan hislerimi buraya yazarsam konu kapanır,ben de ban yerim. hislerini sanırım hissedebiliyorum sakın yazma IP den Ban yersin hatta komple senin şehir banlanır hesap açmak için taşınmak zorunda kalırsın
kaç kişi fırsat ürünü bekliyor 1-ben
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugün bence kesin koycaklar haftanın ürününü öyle bi his var içimde sizinde içinizde bu histen varmı avona olan hislerimi buraya yazarsam konu kapanır,ben de ban yerim. hislerini sanırım hissedebiliyorum sakın yazma IP den Ban yersin hatta komple senin şehir banlanır hesap açmak için taşınmak zorunda kalırsın forumun çökmesine bile neden olabilir diyorsun.