0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
offf herşey tamam olsada işte zamanı turturmak kötü oluyor marsmelow çok üzüldüm gerçeten hiç vazgeçmeyin bakın ben parfum için çok uğraştım bugün aldım sonunda
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinofff herşey tamam olsada işte zamanı turturmak kötü oluyor marsmelow çok üzüldüm gerçeten hiç vazgeçmeyin bakın ben parfum için çok uğraştım bugün aldım sonunda sinirimden nbaşım ağrıyo,2 haftada en beceriksiz insan bile alır ya offf
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinofff herşey tamam olsada işte zamanı turturmak kötü oluyor marsmelow çok üzüldüm gerçeten hiç vazgeçmeyin bakın ben parfum için çok uğraştım bugün aldım sonunda sinirimden nbaşım ağrıyo,2 haftada en beceriksiz insan bile alır ya offfüzülme ben halledecem inş. senin sorununu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinofff herşey tamam olsada işte zamanı turturmak kötü oluyor marsmelow çok üzüldüm gerçeten hiç vazgeçmeyin bakın ben parfum için çok uğraştım bugün aldım sonunda sinirimden nbaşım ağrıyo,2 haftada en beceriksiz insan bile alır ya offfcanım kısmet işi birazdaben bi günde 3 kere form doldurup üçünüde alamadıgımı bilirim yaniama eminim er ya da geç alcan sen yaa
tek değilsin inan arkadaşım bende başkan yardımcısı yada adayı olanilirim bu beceriksizlikle böyle çok baka kalırım ben daha