0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben yine bişey kazanamadım yaaa ağlamak istiyorumm acaba yarın kaçta koyarlar stokları bugün saat 11.29 da vermeye başaladılar 11 de sitede sorun oluştu sonra açıldı yarın siz 11 de beklemeye başlayın bellide olmuyo 3 gün önce sabah 7 de veriyorlardı. işimiz Allaha kaldı salı gününe dikkat ! haftanın fırsat ürünü adı altında 200 tane stok verdiler. Haftaya kesin olur bence biliyorum her defasında bekliyorum pc başında tam formu doldurup gönderiyorum stok tükenmiş oluyo bi krem aldım sadece parfüm istiyorum puanım 1.100.000 alamıyorumm nasıl yaptın o kadar puanı..Çok iyi nişancı olsan gerek :S
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben yine bişey kazanamadım yaaa ağlamak istiyorumm acaba yarın kaçta koyarlar stokları bugün saat 11.29 da vermeye başaladılar 11 de sitede sorun oluştu sonra açıldı yarın siz 11 de beklemeye başlayın bellide olmuyo 3 gün önce sabah 7 de veriyorlardı. işimiz Allaha kaldı salı gününe dikkat ! haftanın fırsat ürünü adı altında 200 tane stok verdiler. Haftaya kesin olur bence biliyorum her defasında bekliyorum pc başında tam formu doldurup gönderiyorum stok tükenmiş oluyo bi krem aldım sadece parfüm istiyorum puanım 1.100.000 alamıyorumm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben yine bişey kazanamadım yaaa ağlamak istiyorumm acaba yarın kaçta koyarlar stokları bugün saat 11.29 da vermeye başaladılar 11 de sitede sorun oluştu sonra açıldı yarın siz 11 de beklemeye başlayın bellide olmuyo 3 gün önce sabah 7 de veriyorlardı. işimiz Allaha kaldı salı gününe dikkat ! haftanın fırsat ürünü adı altında 200 tane stok verdiler. Haftaya kesin olur bence
ben yine bişey kazanamadım yaaa ağlamak istiyorumm acaba yarın kaçta koyarlar stokları
arkadaşlar haftanın fırsat ürününü de hediyeler bölümüne mi koymuşlardı
Bu peri tozu ne kadar zamanda doluyo
5 satte ya 3 saatte 3 tane faaln anca doluyo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin5 satte ya 3 saatte 3 tane faaln anca doluyo3 saatte doluyo bende hatta saat 9 gibi oynamıştım şimdi dolmuş yine oynuyorum