yaa bende ruj aldım ama ismimi yanlış yazmışımçok anlamsız bişey olmuş gelir mi ki
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaa bende ruj aldım ama ismimi yanlış yazmışımçok anlamsız bişey olmuş gelir mi ki
gelir arkadaşım sorun olmaz soyad tutsun yeter.
yaa bende ruj aldım ama ismimi yanlış yazmışımçok anlamsız bişey olmuş gelir mi ki
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaa bende ruj aldım ama ismimi yanlış yazmışımçok anlamsız bişey olmuş gelir mi ki
avona mail atın isterseniz aldığın ürünlerdeki detay kısmı bilgilerinide koyun yardımcı olurlar bende gene parfum alamadım anneme ruj aldım sadece artıkta bıraktım parfum almayı krem alırsam alırım alamazsam sağlık olsun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaa bende ruj aldım ama ismimi yanlış yazmışımçok anlamsız bişey olmuş gelir mi ki
gelir arkadaşım sorun olmaz soyad tutsun yeter.sağol inşallah yaailk defa bişey aldım o da gelmezse işe bak
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaa bende ruj aldım ama ismimi yanlış yazmışımçok anlamsız bişey olmuş gelir mi ki
gelir arkadaşım sorun olmaz soyad tutsun yeter.sağol inşallah yaailk defa bişey aldım o da gelmezse işe bak
avon isimlere bakmıyor sadece verdiğini bilir o gerisi ilgilendirmiyor yani sorun olmaz soyad tutuyorsa kesin alırsın tutmuyorsada kargoyu görürsen yine alırsın geçenlerde bende de hata oldu ablam ve kendi adımı yazıp yollamıştım ama sorun olmadan geldi isim ve soyad kısmında aynen şöyle yazıyordu: haticEmin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaldımmm hoppiness![]()
![]()
hayırlı olsun dosttum ama nasıl bitti yha inanamıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaa bende ruj aldım ama ismimi yanlış yazmışımçok anlamsız bişey olmuş gelir mi ki
avon isimlere bakmıyor sadece verdiğini bilir o gerisi ilgilendirmiyor yani sorun olmaz soyad tutuyorsa kesin alırsın tutmuyorsada kargoyu görürsen yine alırsın geçenlerde bende de hata oldu ablam ve kendi adımı yazıp yollamıştım ama sorun olmadan geldi isim ve soyad kısmında aynen şöyle yazıyordu: haticEmino da güzelmiş ama senin ki yine anlamlı bi isim benim ki çok komik oldu
söylemiyim şimdi inşallah gelir 1 hafta bekliycem gelmezse ararım artık
teşekkür ederim yardımcı olduğun için